Η παγκόσμια πανδημία του COVID-19 οδήγησε στην ακύρωση πολλών Grand Prix της F1 αλλά οι αγώνες θα συνεχιστούν ψηφιακά στο Twitch. Η F1 σκοπεύει να διεξάγει κάθε ακυρωμένο Grand Prix ψηφιακά στο παιχνίδι F1 2019.

Μέχρι τώρα έχει διεξαχθεί το Grand Prix του Bahrain και για πρακτικούς λόγους η διάρκεια τους έχει μειωθεί στο 25% ωστόσο διεξάγεται κανονικά όλο το αγωνιστικό σαββατοκύριακο με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές.

Η σύνθεση του grid είναι αρκετά συναρπαστική και απαρτίζεται από πραγματικούς οδηγούς της Formula 1 αλλά και διάσημους streamers. Ο Lando Norris, Nico Hulkenberg, Esteban Guttierez, Stoeffel Vandoorne, Nicolas Hamilton και Guanyu Zhou είναι μερικοί από τους πραγματικούς οδηγούς που λαμβάνουν μέρος, με την λίστα να αναμένεται να μεγαλώσει στο μέλλον.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας σε δυο εβδομάδες. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα και όλα τα στιγμιότυπα στο επίσημο κανάλι της F1 στο Twitch.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here