Το Doom Eternal έκανε μια αρκετά εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή των παιχνιδιών FPS μετά την κυκλοφορία του στο τέλος της εβδομάδας. H Bethesda αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις του έχουν φτάσει πολύ πέρα ​​από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στη μακρά σειρά Doom.

Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου στο οποίο ο εκδότης ανακοινώνει ότι το Doom Eternal “έσπασε γρήγορα το ρεκόρ του franchise με την έναρξη των πωλήσεων του Σαββατοκύριακου, διπλασιάζοντας τα έσοδα από το λανσάρισμα του Doom (2016)”, αν και δεν δίνει συγκεκριμένα στοιχεία αποκαλύπτοντας πόσες μονάδες έχει πουλήσει. Ωστόσο, αποκαλύπτει: “Το Doom Eternal ήταν το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις στο Steam για την εβδομάδα και αμέσως απέκτησε πάνω από 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα”.

Doom Eternal

Στο SteamDB μπορείτε να δείτε τους αριθμούς. Για σύγκριση, ο μεγαλύτερος αριθμός των ταυτόχρονων παικτών που καταγράφηκαν για το Doom (2016), ήταν περίπου 44,271.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πολλά μεγάλα παιχνίδια βλέπουν αρκετά σημαντικές αυξήσεις στις πωλήσεις τους σε αυτή την εποχή, λόγω του μεγαλύτερου αριθμού εργαζομένων και φοιτητών που βρίσκονται τώρα στο σπίτι μετά την εκδήλωση του COVID-19.

Αγαπώ το gaming και την τεχνολογία γενικότερα. Gadgetακιας μέχρι αηδίας και δεν υπάρχει κινητό που να μου ξεφύγει!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here