Με μια ανακοίνωσή της σήμερα το απόγευμα, η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, μεταφέροντας την ημερομηνία κυκλοφορίας από τις 17 Σεπτεμβρίου για τις 19 Νοεμβρίου.

Η δικαιολογία ήταν ουσιαστικά η ίδια με την προηγούμενη φορά που υπήρξε αναβολή στην κυκλοφορία του παιχνιδιού. Οι developers θεωρούν ότι το παιχνίδι δεν είναι 100% έτοιμο ακόμα και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να παραδόσουν ένα παιχνίδι. Παράλληλα, οι ιθύνοντες δηλώνουν ότι έχουν πλήρη συναίσθηση του αντίκτυπου που θα έχει στο παιχνίδι η απόφασή τους. Τόσο στη συνείδηση του κόσμου, όσο και στην εμπιστοσύνη που θα δείχνουν μελλοντικά στην εταιρεία συνεργάτες της, αφού η αλήθεια είναι ότι έχει αποδειχθεί αναξιόπιστη σε ένα βαθμό. Ωστόσο, τονίζουν ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση και δε διστάζουν να την πάρουν.

Στην ανακοίνωσε αναφέρεται ακόμα ότι τη αυτή τη στιγμή το Cyberpunk 2077 είναι έτοιμο από άποψης περιεχομένου και gameplay. “Τα quests, τα cutscenes, τα skills και τα items, όλες οι περιπέτειες που έχει να προσφέρει η Nightcity, είναι όλα έτοιμα,” λέει η ανακοίνωση. “Η αφθονία περιεχομένου και η πολυπλοκότητα των συστημάτων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, καθιστούν αναγκαίο να γίνουν όλα με προσοχή. Τα mechanics χρειάζονται balance και τα πολλά bugs που υπάρχουν απαιτούν διόρθωση,” προσθέτουν.

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει ότι δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο θα ξεκινήσουν να παίζουν το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Η εταιρεία θα ακούσει με προθυμία και αγωνία τις απόψεις τους στις 15 Ιουνίου. Με βάση αυτά, οι developers θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το παιχνίδι μέχρι το Νοέμβριο. Μένει να δούμε αν αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί επαρκές για τους developers ή θα υπάρξει νέα καθυστέρηση. Μέχρι τότε τουλάχιστον θα έχουμε μια πρώτη γνώμη, μέσα από τη ματιά όσων έχουν πρώτοι πρόσβαση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της CD Projekt Red για τη νέα καθυστέρηση του Cyberpunk 2077:

Cyberpunk 2077