Όπως φαινόταν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 ήταν πιο κοντά να κυκλοφορήσει από ότι νομίζαμε.

Οι ηθοποιοί που κάνουν τις φωνές των Zelda και Revali στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, αποκάλυψαν ότι έχουν κάνει ηχογραφήσεις για το sequel.

Ο Marc Navarro και η Nerea Alfonso έφτασαν στο ισπανικό podcast A Coffee με τη Nintendo (μέσω του Gamereactor) και ήταν λίγο διστακτικοί στο να αποκαλύψουν αυτές τις λεπτομέρειες.

Βλέποντας την ολοκλήρωση της ισπανικής μεταγλώτισσης, σύμφωνα με τους ηθοποιούς, είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι η και αγγλική τελείωσε επίσης. Αν και αυτό δεν μας λέει πόσο μακριά είναι η κυκλοφορία του Breath of the Wild 2, όμως δείχνει ότι το παιχνίδι είναι πιο κοντά στην κυκλοφορία από ότι θα περίμεναν πολλοί. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι ο Revali θα εμφανιστεί ξανά στη συνέχεια.

Αξίζει να θυμάστε ότι τα παιχνίδια The Legend of Zelda δεν έχουν συνήθως τόνο προφορικού διαλόγου, οπότε αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη του όγκου της εργασίας και όχι πόσο μακριά βρίσκεται από την ολοκλήρωση.

Zelda: Breath of the Wild 2

Το Breath of the Wild 2 ανακοινώθηκε στην E3 2019. Από τότε, η Nintendo δεν το ανέφερε ποτέ σε επόμενες εκδηλώσεις/αναφορές, ούτε έδειξε κανένα υλικό με οποιαδήποτε επίσημη ιδιότητα.

Σε μια συνέντευξη μετά την αποκάλυψή του, ο παραγωγός Eiji Aonuma είπε ότι η συνέχεια θα είναι πιο σκοτεινή, εμπνευσμένη από το Red Dead Redemption 2, του οποίου ο προκάτοχος εμπνεύστηκε από το Skyrim.

Η Nintendo δεν έχει μοιραστεί σχέδια για μια εκδήλωση τύπου E3 φέτος, αλλά το Breath of the Wild 2 θα μπορούσε ακόμα να παρουσιαστεί σε δικιά του εκδήλωση, αργότερα φέτος.

Από τότε έχει διευκρινιστεί ότι οι ηθοποιοί του Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 αστειεύονταν όταν είπαν ότι είχαν σχεδόν τελειώσει την ηχογράφηση του διαλόγου.

Αυτό που είπαν οι ηθοποιοί ήταν εκτός πλαισίου, λόγω της καθυστέρησης στη μετάφραση – προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Οπότε όλα τα παραπάνω μένουν στον αέρα.