Το Watch Dogs 2 είναι ένα Open World παιχνίδι, που κυκλοφόρησε για διάφορες πλατφόρμες αργά το 2016, και είναι η συνέχεια του πρώτου τίτλου. Το Ubisoft Forward είναι το φετινό event της εταιρείας Ubisoft, το οποίο θα γίνει διαδικτυακά και θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για επόμενα παιχνίδια και τυχόν ενημερώσεις.

No description available.

Για να πάρετε το Watch Dogs 2 δωρεάν αρκεί να:

  • Αρκεί να το παρακολουθήσει από αυτήν την ιστοσελίδα και συνδεδεμένος από τον προσωπικό UPlay λογαριασμό του, είτε
  • Παρακολουθώντας την αναμετάδοση από το Twitch αρκεί να έχετε συνδεδεμένο το Uplay λογαριασμό σας με το Twitch.

Συντονιστείτε στο event της Ubisoft στην εκάστοτε ώρα με ένα γεμάτο pre-show και πολλές δωρεάν ανταμοιβές.Η ομάδα ειδήσεων της Ubisoft και διάφοροι φίλοι θα παίζουν Trackmania ζωντανά στο stream, συνοδευόμενοι από αποκλειστικές ειδήσεις, και μια ματιά σε ερχόμενο περιεχόμενο, με πληροφορίες για παιχνίδια όπως το Ghost Recon Breakpoint, Just Dance 2020, The Division 2, και πολλά ακόμα. Μην ξεχάσετε να συντονιστείτε με τον λογαριασμό σας μετά το Trackmania και πριν το τέλος του κυρίου event για να αποκτήσετε ένα δωρεάν αντίγραφο του Watch Dogs 2 σε υπολογιστή, και μια ευκαιρία να απαντήσετε ερωτήσεις για διάφορους τίτλους με έπαθλο ανταμοιβές για παιχνίδια της εταιρείας.

Στο κύριο event μπορείτε να περιμένετε νέα και αποκαλύψεις, και περισσότερα από τα Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Hyper Scape και άλλες εκπλήξεις.

Το stream θα διατίθεται όχι απλά σε πολλές γλώσσες αλλά και σε νοηματική, κάνοντάς το πιο προσβάσιμο από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Zelda: Breath of the Wild 2: Ένα αστείο ήταν η αναφορά στην ολοκλήρωση του