Η Activision ανακοίνωσε τις επίσημες απαιτήσεις για το Call of Duty: Black Ops Cold War στην PC έκδοση. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι gamers θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 175 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό τους δίσκο για να εγκαταστήσουν τα διάφορα mode που διαθέτει το παιχνίδι. Το γεγονός ότι χρειάζεστε χρειάζεστε 250GB αποθηκευτικού χώρου στον υπολογιστή σας , αν επιλέξετε να παίξετε σε Ultra RTX (Ray tracing), έχει χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακό αλλά και περίεργο ταυτόχρονα από την κοινότητα.

απαιτήσεις Cold War

Όσο για το hardware, όπως βλέπουμε για να παίξετε σε υψηλά FPS με ενεργοποιημένο το Ray Tracing σε ανάλυση 4K, η Activision συνιστά τη χρήση μιας NVIDIA GeForce RTX 3080 μαζί με 16 GB RAM και έναν Intel i9 9900K ή έναν AMD Ryzen 3700X.

Στο άλλο άκρο, οι ελάχιστες απαιτήσεις του Cold War περιλαμβάνουν 8GB RAM, έναν i3-4349 ή έναν FX-6300 σε συνδυασμό με μια GTX 670 ή 1650 ή μια RADEON HD 7950. Εννοείται πως υπάρχουν και ενδιάμεσες τάξεις όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Αν δεν είστε σίγουροι πως το σύστημα σας μπορεί να τρέξει το Call of Duty: Black Ops Cold War μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση στο facebook group της σελίδας και να σας βοηθήσουμε. Αν από την άλλη αν θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημα μας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.