Η Epic Games με την νέα της ανακοίνωση θα φέρει χαμόγελα στους παίκτες με παλαιότερα ή πιο αδύναμα συστήματα. Πολλά άτομα δεν μπορούν να παίξουν το Fortnite ή δεν μπορούν να έχουν την επιθυμητή απόδοση και η εταιρεία προσπαθεί να το φτιάξει αυτό.

Μέσω νέου update, το παιχνίδι πλέον θα βελτιώσει την απόδοση του και το πώς “τρέχει” σε παλαιότερα PC και Laptops. Η ανακοίνωση ήρθε από το επίσημο site της εταιρείας και γίνεται λόγος για το performance mode, το οποίο είναι διαθέσιμο από χθες και επιτρέπει μέσω ρυθμίσεων να τρέχει το παιχνίδι και σε πιο αδύναμα συστήματα.

fortnite

Στο performance mode θα δούμε μεγάλη αύξηση των FPS και βελτίωση της γενικής απόδοσης του παιχνιδιού, με αυτό να σημαίνει ότι οι παίκτες σε παλαιότερα ή πιο αδύναμα συστήματα θα έχουν παρόμοια εμπειρία με αυτή των πιο δυνατών συστημάτων.

Fortnite

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε ότι η παραπάνω ενημέρωση προσφέρει καλύτερη απόδοση, ωστόσο μειώνοντας την ποιότητα των γραφικών, έτσι ώστε να απελευθερωθούν πόροι από τις CPU και GPU. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα 720p ανάλυσης και 60fps, ακόμη και σε πολύ παλαιότερα ή αδύναμα μηχανήματα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι με την απενεργοποίηση των High Resolution Textures, το Fortnite θα καταλαμβάνει αισθητά λιγότερο αποθηκευτικό χώρο, με την εν λόγω λειτουργία να βρίσκεται εντός του το Epic Games Launcher.