Από ότι φαίνεται η CD Red Projekt θα αργήσει να προσφέρει παραπάνω FPS στους gamers που παίζουν το Cyberpunk. Υπάρχουν κάποιες λύσεις στο Διαδίκτυο που προσφέρουν “ελλιπή” ή μερική λύση των προβλημάτων όμως δεν είναι το φως στο τούνελ. Μια από αυτές τις λύσεις φαίνεται να είναι ένα “One-Click Tool” που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Cyberpunk 2077, όμως δείχνει να αποδίδει πράγματι.

Το “EZ Optimizer” του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως πραγματικά προσφέρει περισσότερα FPS στο παιχνίδι. Ο δημιουργός του, CodeZ1LLa, ανάρτησε ένα video στο YouTube το οποίο δείχνει πως το εύχρηστο εργαλείο του μπορεί να προσφέρει έως και 30FPS παραπάνω στο παιχνίδι. Το πρόγραμμα φαίνεται να λειτουργεί με hardware από AMD, Intel και Nvidia.

Κατεβάστε το από εδώ

Δεν γνωρίζουμε πως και “γιατί” φτιάχτηκε το συγκεκριμένο εργαλείο, όμως φαίνεται να κάνει δουλειά. Δεν γνωρίζουμε πολλά όμως φαίνεται πως είναι ασφαλή και δεν έχει σκοπό να σας βλάψει. Ο δημιουργός παρείχε την αναφορά του VirusTotal όπου φαίνεται ότι θεωρείται ύποπτο από ορισμένα συστήματα anti-cheat επειδή το εργαλείο επεξεργάζεται αρχεία του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι σημαντικότεροι μηχανισμοί προστασίας όπως οι Avast, Kaspersky και DrWeb, δήλωσαν πως το πρόγραμμα είναι ασφαλές.

Να τονίσουμε πως δεν γνωρίζουμε εκ πείρας αν το “One-Click Tool” δίνει +30FPS στο Cyberpunk 2077 πράγματι και σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό θα μας πει η κοινότητα η οποία θα το δοκιμάσει.

Παρακάτω το video: