Espresso Tycoon: Έρχεται παιχνίδι Tycoon για κατάστημα πώλησης καφέ

Σε περίπτωση που δεν είχατε απορροφηθεί ποτέ σε κάποιο παιχνίδι Tycoon (πράγμα αδύνατο), θα έχετε μια ακόμη ευκαιρία να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, με το Espresso Tycoon! Εάν πιστεύατε ότι τελείωσαν οι κατηγορίες για τις οποίες μπορεί να βγει ένα τέτοιο παιχνίδι, κάνετε λάθος, αφού πλέον θα έχουμε Tycoon και για καταστήματα με καφέ.

Το Espresso Tycoon φαίνεται ότι θα ξεκινάει από χαμηλά επίπεδα, όπως όλα τα παιχνίδια αυτού του τύπου. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο θα έχετε ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα πώλησης καφέ, στο οποίο θα πουλάτε ροφήματα στο χέρι από ένα μικρό παράθυρο, ίσως και μερικές λιχουδιές. Αντ’ αυτού, θα διοικείτε μια ολόκληρη αλυσίδα καταστημάτων όπως είναι για παράδειγμα τα Coffee Island και τα Starbucks και θα καθορίζετε το menu και τα μείγματα. Ίσως κάποιοι να προτιμούσαν το πρώτο σαν στυλ παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν ήδη αρκετά τέτοια.

Το Espresso Tycoon θα κυκλοφορήσει για PC στα τέλη του 2022 και προσωπικά ήδη ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Άλλωστε, όσοι έχετε παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια στο παρελθόν γνωρίζετε πόσο εύκολο να είναι να κολλήσει κανείς και να αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε ένα παιχνίδια που αρχικά ίσως να μη γεμίζει το μάτι. Μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού παρακάτω.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Days Gone έρχεται επιτέλους σε υπολογιστή

Apple Event

Apple AirTag: Μια συσκευή που ζητούσαν χρόνια τώρα οι φίλοι της Apple

FIND US ON