Το threepixelslab.gr σας κάνει δώρο δύο Steam Gift Cards. Τα βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό είναι τέσσερα και παρουσιάζονται παρακάτω στην πλατφόρμα του Gleam.

Η υποστήριξη που δείξατε στο site μας κατά την διάρκεια της E3 2019 αλλά και γενικότερα τους τελευταίους μήνες είναι μεγάλη. Έτσι, κάνουμε δώρο 2x Steam Gift Card σε δύο τυχερούς αναγνώστες μας για να σας πούμε το Ευχαριστώ.

Ένα Steam Gift Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε αγορά εντός του Steam. Μιας και πλησιάζουν Steam Summer Sales κρίνουμε πως είναι το κατάλληλο δώρο για τις αγορές σας.

Steam Gift Cards[5€-10€] Giveaway 3PL

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει περίπου οχτώ ημέρες και οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο λίγες ώρες μετά την λήξη του διαγωνισμού. Οι τυχεροί θα επιλεχθούν βάσει του αλγορίθμου τυχαίας επιλογής του Gleam.

Μείνετε συντονισμένοι στο threepixelslab.gr γιατί τα καλύτερα έρχονται! Σας ευχαριστούμε όλους για την καθημερινή υποστήριξη.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here