Η λίστα με τα gaming headsets που ξεχωρίσαμε μέσα στο 2020 περιέχει κάποια πολύ καλά ακουστικά, με ποιοτικά υλικά κατασκευής αλλά και πολλά θετικά στοιχεία για τους gamers. Μέσα σε αυτό το “περίεργο” έτος, ξεχώρισαν εταιρείες όπως η Razer, η Logitech, η Creative, η Zeroground και άλλες. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα όμως, ποια είναι τα gaming headsets που ξεχωρίσαμε εμείς μέσα στο έτος, αφού χρησιμοποιήσαμε σχεδόν όλα από αυτά που θα αναφέρουμε.

Για λόγους ευκολίας στην ανάγνωση και την εύρεση, θα ξεκινήσουμε από τα πιο οικονομικά μοντέλα που θεωρούμε αξιόπιστα, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Zeroground HD-2400G Keiji (~30€)

gaming headsets

Πρόκειται για ένα gaming headset που έκανε πάταγο στην low budget κατηγορία. Δοκιμασμένο ξανά και ξανά από αρκετούς gamers, οι εντυπώσεις που άφησε το συγκεκριμένο, είναι μόνο θετικές. Προτείνεται για αγορά, καθώς η ποιότητα ήχου αλλά και κατασκευής που προσφέρει στην τιμή αυτή, φαίνεται να είναι η κυρίαρχη στην κατηγορία. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Razer Kraken X Lite (~45€)

gaming headsets

Πρόκειται ίσως για το πιο ελαφρύ gaming headset που υπάρχει. Μιλάμε για ένα άνετο και πολύ ξεκούραστο headset που ξεχνάς ότι το φοράς. Ωστόσο, το μικρό του βάρος δεν σημαίνει και απώλεια στην ποιότητα κατασκευής. Ο ήχος του είναι ικανοποιητικός και προτείνεται για πολύωρη χρήση. Υπάρχει έκδοση που συνδέεται και με τις κονσόλες PlayStation και Xbox. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Creative Sound BlasterX H6 (~70€)

gaming headsets

Πρόκειται για μια από τις πιο πρόσφατες προτάσεις της Creative. Έρχεται με μαλακά μαξιλάρια για τα αφτιά καθώς και αρκετά ικανοποιητικό ήχο. Είναι ξεκούραστο για το κεφάλι και συνοδεύεται από το software της εταιρείας που προσφέρει πολλές παραμετροποιήσεις. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

HyperX Cloud II Gun Metal (~100€)

gaming headsets

Γνωστό και μη εξαιρετέο, το HyperX Cloud II είναι ένα από τα πιο γνωστά gaming headsets στην αγορά. Ένα ακουστικό που υπάρχει σαν όνομα στην αγορά αρκετά χρόνια και έχει αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Πλέον, έρχεται στην έκδοση Gun Metal, που κατά την γνώμη μας είναι η πιο όμορφη που έχει κυκλοφορήσει η σειρά. Ο ήχος είναι κρυστάλλινος και χωρίς προβλήματα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Logitech G PRO X with MIT Blue VO!CE (~110€)

gaming headsets

Το Logitech G Pro X είναι ένα από τα πιο δυνατά gaming headsets που δοκιμάσαμε φέτος. Πρόκειται για ένα premium προϊόν που το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου. Ο ήχος του είναι πεντακάθαρος, δυνατός και χωρίς αλλοιώσεις. Το μικρόφωνο που φέρει είναι αποσπώμενο και ο ήχος του κατατάσσεται σε αυτούς των καλύτερων μικροφώνων σε headset. Αξίζει από κάθε άποψη. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Creative SXFI Gamer (~120€)

gaming headsets

Ίσως το θαύμα του 2020 στα gaming headsets. Πρόκειται για κίνηση ματ της τελευταίας στιγμής, καθώς η Creative “έδωσε ρέστα” με το συγκεκριμένο headset. Έρχεται με αρκετά όμορφο σχεδιασμό, φουτουριστικό design και κοψίματα που συνδυάζουν gaming ύφος αλλά και ομορφιά. Ο ήχος του SXFI Gamer είναι αδιαπραγμάτευτα καλός, με υπέροχες υψηλές αλλά και χαμηλές, σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Προσφέρει ιδανικό μπάσο και δεν υπάρχει “θόρυβος” στον ήχο. Αξίζει να επενδύσει κανείς σε αυτό το headset. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Razer Kraken Ultimate (~140€)

gaming headsets

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, πρόκειται για ένα Ultimate headset. Η πρόταση της Razer είναι ξεκάθαρη για όποιον θέλει ένα πανίσχυρο headset, με κρύσταλλο ήχο και δυνατά μπάσα. Το memory foam είναι πολύ μαλακό και δροσερό, ιδανικό για πολύωρη χρήση. Στις πλαϊνές κάψουλες προσφέρει RGB χρώμα, που συνδυάζεται άψογα με το οικοσύστημα περιφερειακών της Razer. Προτείνεται με κλειστά μάτια. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Razer BlackShark v2 Pro THX (~200€)

gaming headsets

Και για τέλος, έχουμε τον “άσσο στο μανίκι” από την Razer, ξανά. Πρόκειται για το πιο δυνατό gaming headset της εταιρείας προς το παρόν, από όλες τις απόψεις. Είναι ασύρματο, προσφέρει πεντακάθαρο, κρυστάλλινο ήχο και όπως πάντα, ενισχύει τα μπάσα. Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για πολύωρη χρήση, ενώ η ποιότητα κατασκευής ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Το μικρόφωνο που φέρει, είναι ίσως το καλύτερο μικρόφωνο πάνω σε gaming headset που μπορεί να βρει κανείς. Αν θέλετε να επενδύσετε πάνω στα gaming headsets, τότε αυτό είναι η σωστή επιλογή. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.


Αυτές ήταν λοιπόν οι προτάσεις μας για τα καλύτερα gaming headsets που ξεχωρίσαμε μέσα στο 2020, ταξινομημένες ανάλογα την τιμή τους. Σίγουρα είδαμε και άλλα ποιοτικά headsets στην αγορά, ωστόσο δεν μας τράβηξαν το βλέμμα τόσο, όσο τα παραπάνω.

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο gaming headset, προκειμένου να προστεθεί στην λίστα μας, μπορείτε να μας το πείτε με ένα σχόλιο στο πεδίο ακριβώς κάτω από το άρθρο.