Φεύγοντας από τον χώρο των περιφερειακών, η Razer αποφάσισε να κινηθεί στην αγορά του hardware με ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό και να στραφεί εναντίον των CoolerMaster, Corsair και άλλων παρόμοιων εταιρειών ξεκινώντας τις δικές της γραμμές με τροφοδοτικά, υδροψύξεις καθώς και ανεμιστήρες για υπολογιστές.

Ξεκινώντας με τις υδροψύξεις, συστηνόμαστε στο Razer Hanbo, μια all-in-one υδρόψυξη με διπλό ή τριπλό ψυγείο ανάλογα την έκδοση. Το Hanbo είναι απόρροια συνεργασίας με την Asetek, ενώ η αντλία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση.

razer hardware

Στη συνέχεια έχουμε νέα case fans, τα Razer Kunai. Αυτά θα είναι διαθέσιμα τόσο σε 120mm όσο και σε 140mm, ενώ θα κοσμούνται από ένα RGB Ring τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος τους. Ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμο και ένα Fan Controller από την εταιρεία, που σε συνδυασμό με το Synapse θα μπορεί κανείς να επηρεάσει παραμέτρους όπως το χρώμα και η ταχύτητα. Το Fan Controller θα έχει στην βάση του ένα μαγνήτη για να μπορεί να κρυφτεί με ευκολία στο πίσω μέρος οποιουδήποτε PC Case.

Τέλος, έχουμε τα Razer Katana, μια σειρά από Platinum ATX τροφοδοτικά. Θα υπάρχει μια ποικιλία από 750W μέχρι και 1200W, ενώ για τους πιο απαιτητικούς θα υπάρχει και μια Titanium 1600W έκδοση.

razer hardware

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, η κίνηση αυτή της Razer προς το hardware είναι ένα στοίχημα. Από την μία μιλάμε για μια ήδη γεμάτη και αρκετά ανταγωνιστική αγοράe, με εταιρείες όπως οι NZXT, Corsair, CoolerMaster και Noctua να έχουν τεράστια μερίδια. Από την άλλη, η Razer έχει ένα τεράστιο πιστό κοινό, και με τις κατάλληλες τιμολογιακές πολιτικές ίσως να μπορέσει να διεκδικήσει και αυτή ένα κομμάτι της αγοράς.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Razer.

Διαβάστε επίσης: Η Razer επαναπροσδιορίζει τον ήχο με τα Razer Kraken V3