Είναι προφανές πως την τελευταία διετία η AMD έχει αναστατώσει τις τάξεις της Intel με τους επεξεργαστές που έχει κυκλοφορήσει. Τόσο καιρό η Intel αρνούνταν ότι έχει χάσει μερίδιο από την AMD μέχρι σήμερα. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Jason Grebe αναφέρει πως η Intel έχει χάσει μερίδιο στην αγορά των επεξεργαστών από την AMD και θα πρέπει να παλέψει πιο μαχητικά ώστε να κυριαρχήσει στην αγορά.

Αν και στα σχόλια του δεν αναφέρει την AMD με το όνομα της καθώς λέει πως η Intel έχασε “μερικό μερίδιο στον τομέα των υπολογιστών” μπορούμε να υποθέσουμε πως αναφέρεται ξεκάθαρα για την AMD.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Γενικά όπου βλέπουμε πωλήσεις επεξεργαστών τον πλανήτη θέλουμε να συμμετέχουμε. Γι’αυτό δεν κοιτάμε έναν τομέα της αγοράς και λέμε εντάξει σε αυτόν τον τομέα δεν θα συμμετέχουμε. Θέλουμε να συμμετέχουμε δυναμικά σε όλους τους τομείς. Τους τελευταίους 12 μήνες έχουμε ένα θέμα με τις προμήθειες στον τομέα των PC, χάσαμε μερίδιο στην κατηγορία του low-end mobile αλλά και στην κατηγορία των υπολογιστών. Αλλά όσο συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την κατάσταση με τις προμήθειες, τόσο πιο επιθετικοί θα γίνουμε.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here