Η νέα σειρά WD_BLACK Gaming δίσκων της Western Digital είναι γεγονός. Η εταιρεία αποφάσισε να στρέψει περισσότερο το βλέμμα της στους gamers και την τεράστια κοινότητά τους.

Οι νέοι δίσκοι της εταιρείας είναι ικανοί να συνδεθούν τόσο με PC όσο και με κονσόλες. Πρόκειται για εξωτερικές συσκευές οι οποίες συνδέονται με το σύστημά μας και προσφέρουν ταχύτητες και επιδόσεις. Η συνδεσμολογία γίνεται μέσω ενός καλωδίου USB 3.1, το οποίο είναι ικανό να λειτουργήσει τον δίσκο και να μεταφέρει τα δεδομένα. Η σειρά WD_BLACK Gaming θα περιέχει τρία βασικά μοντέλα, από τα 500GB έως και τα 12TB χωρητικότητας.

WD_BLACK Gaming

Όπως είναι φανερό και από την ονομασία της σειράς, οι νέοι δίσκοι της Western Digital είναι βασισμένοι στους Black δίσκους. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα WD_BLACK P10, WD_BLACK D10, WD_BLACK P50 και κάποιες παραλλαγές αυτών για το Xbox One.

Ο WD_BLACK P10 δίσκος είναι ένας απλός φορητός δίσκος. Έρχεται στις επιλογές των 2TB, 4TB και 5TB χωρητικότητας. Η Xbox One έκδοσή του, περιλαμβάνει και μια 2μηνη συνδρομή για το Xbox Game Pass Ultimate.

WD_BLACK Gaming

Το μοντέλο WD_BLACK D10 είναι ένας εξωτερικός desktop σκληρός δίσκος. Ο συγκεκριμένος προσφέρει μια ακόμα υποδοχή USB-A για να φορτίζουμε από αυτόν οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Η χωρητικότητά του φτάνει τα 8TB, ωστόσο η Xbox One έκδοσή του στα 12TB προσφέρει και δωρεάν 3μηνη Xbox Game Pass Ultimate συνδρομή.

WD_BLACK Gaming

Τέλος, το μοντέλο WD_BLACK P50 είναι ένας φορητός NVMe SSD. Μπορεί και φτάνει ταχύτητες έως και 2000MB/s ενώ συνδέεται μέσω ενός USB 3.2 Gen 2×2 (20 Gbps). Οι χωρητικότητες που προσφέρονται με αυτό το μοντέλο είναι στα 500GB, 1TB και 2TB.

WD_BLACK Gaming

Η νέα σειρά WD_BLACK Gaming της Western Digital είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά με τις τιμές να ξεκινάνε από τα $77.99. Περισσότερα για τους δίσκους θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here