Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Intel φέρεται να δουλεύει πάνω σε ένα νέο επεξεργαστή για τη σειρά 10ης γενιάς Core Copper Lake. Αν ισχύει, μάλλον θα ονομάζεται Core i9-10990XE. Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχουν και screenshots, στο Chiphell. Ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία αυτών.

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, η Intel εξετάζει την πιθανότητα να τοποθετήσει XCC-Die σε LGA2066 socket. Έως σήμερα, μόνο τα High Core Count έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα 2066.

Η Intel παρουσίασε αρκετά πράγματα στην πρόσφατη έκθεση CES, όχι όμως κάτι που να σχετίζεται ή έστω να παραπέμπει σε κάποιο νέο επεξεργαστή. Πόσο μάλλον σε ένα τέρας σαν αυτό που φημολογείται ότι αναπτύσσει αυτή τη στιγμή. Αντίθετα, υπήρξαν φήμες ότι θα καθυστερήσουν οι επεξεργαστές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Οι παραπάνω φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν από τους κατασκευαστές μητρικών στη CES 2020. Ωστόσο, είναι συνήθης πρακτική για αυτούς το να ξεκινούν φημολογία για τέτοια θέματα. Επομένως, η παραπάνω ισχυρισμός δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φημολογία στο Chiphell περιελάμβανε και screenshots για τον επεξεργαστή 22 πυρήνων, Core i9-10990XE από τα CPU-Z και Cinebench. Όμως, πρόκειται για εικόνες που είναι εύκολο να απομιμηθούν και επομένως δεν πρέπει να τις πάρουμε σοβαρά.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here