Είχαν ακουστεί πολλά γύρω από την πώληση του Discord σε άλλες εταιρίες. Για όσους δεν θυμούνται, είχε γίνει ένας μικρός χαμός με το γεγονός πως η Microsoft είναι πολύ κοντά στην εξαγορά του Discord. Αυτό πλέον αλλάζει, όπως αναφέρει η Wall Street Journal. Συγκεκριμένα, τερματίστηκαν οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο εταιρείες και τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια θα παραμείνουν στην “τσέπη” της Microsoft.

Η συγκεκριμένη ευκαιρία ήταν σημαντική για την Microsoft, έχουν γίνει πρόσφατες αναφορές σχετικά με το πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την ίδια την πλατφόρμα. Όλοι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις ευκολίες και την ποιότητα που μας προσφέρει τόσο καιρό η εφαρμογή.

Σύμφωνα με την πηγή, οι ιδιοκτήτες του Discord αποφάσισαν να μην “πουληθούν” στην Microsoft αλλά και σε καμία άλλη εταιρεία. Αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να μείνουν ανεξάρτητοι καθώς η πορεία τους είναι εξαιρετική. Το Discord έχει περίπου 140 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες και κέρδισε περίπου 130 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2020.

Οι δύο εταιρείες μπορεί να μην κατάφεραν να έρθουν σε μια συμφωνία όμως επιβεβαιώνεται πως συνεχίζουν να έχουν επαφές. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε μια μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις δύο αυτές εταιρείες.

Τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον;