Για όσους δεν γνωρίζουν το Cloud Streaming Windows 365, είναι μια νέα υπηρεσία της Microsoft η οποία προσφέρει ουσιαστικά “υπολογιστές μέσω διαδικτύου”. Η συγκεκριμένη υπηρεσία στοχεύει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που προσπαθούν να προσφέρουν περισσότερα σε όσους δουλεύουν εξ αποστάσεως.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά σε έναν φορητό υπολογιστή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, σε ένα tablet από το αυτοκίνητό σας ή στην επιφάνεια εργασίας σας ενώ βρίσκεστε στο γραφείο

Μπορεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία μέσα από την αντίστοιχη σελίδα και να επιλέξετε κάποιο από τα διαθέσιμα συστήματα. Από κει και μετά μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ψηφιακούς πόρους και να αποθηκεύετε κανονικά την δουλειά σας. Τα λειτουργικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι τα Windows 10 και τα Windows 11.

Cloud Streaming Windows 365Το Cloud Streaming Windows 365 προσφέρει 12 διαφορετικά ψηφιακά συστήματα με το μικρότερο και φθηνότερο να διαθέτει 1 εικονικό πυρήνα, 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου στα 24 δολάρια ανά μήνα. Η ακριβότερη επιλογή έρχεται με 8 εικονικούς πυρήνες, 32GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου στα 162 δολάρια ανά μήνα. Στις τιμές αυτές μπορεί να υπάρξει έκπτωση έως και 16% σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ήδη Windows 10 Pro στις συσκευές τους.

Όπως καταλαβαίνετε, τα συγκεκριμένα συστήματα δεν στοχεύουν σε βαριά χρήση απαραίτητα. Θέλουν να προσφέρουν μια άνεση σε όσους δεν διαθέτουν ένα PC με Windows 10 ή 11. Η μόνη προϋπόθεση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία είναι να έχετε μια καλή και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.