Πρόσφατα η Ubisoft αποκάλυψε το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή σχεδιάζει ένα μεγάλης κλίμακας Θεματικό Πάρκο. Η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι αυτή για την ώρα, αλλά αφού αποκαλύφθηκε κάτι τέτοιο, είναι θέμα χρόνου να δούμε και τα υπόλοιπα. Για την ώρα, πάντως, η τοποθεσία και χρονικό παράθυρο ανοίγματος είναι άγνωστα.

Εκτός από το θεματικό πάρκο, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει αρκετά κέντρα ψυχαγωγίας. Το πρώτο θα βρίσκεται στα Studios Occitanie Méditerranée και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2025. Ο ιδρυτής των Studios Occitanie Méditerranée, Bruno Granja, υπογράμμισε ότι επικρατεί ενθουσιασμός που θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του το πρωτότυπο project της Ubisoft.

Ο Granja πρόσθεσε ότι το gaming έχει γίνει η μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας. “Είναι λογική η συνεργασία μας με το μεγαλύτερο gaming publisher της Γαλλίας για μια τόσο γεμάτη εμπειρία που γιορτάζει την κουλτούρα του gaming.” Για την ώρα δεν είναι γνωστό τι θα υπάρχει σε αυτά τα κέντρα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, θα προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες σε πλήρως διαδραστικούς κόσμους, βασισμένους στα κορυφαία franchises της Ubisoft.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, η διατύπωση της ανακοίνωσης δε μας βοηθά να αντιληφθούμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Ωστόσο, με το πρώτο τέτοιο κέντρο να απέχει τρία περίπου χρόνια, λογικά θα έχουμε αρκετές πληροφορίες στα χέρια μας μέχρι να λειτουργήσει.