Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν σύντομα να γίνουν συνδρομητές σε έναν επιλεγμένο αριθμό δημιουργών. Έτσι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και άλλα perks που θα προσφέρουν οι Creators. Το Instagram σε ένα μικρό blog ποστ, ανακοίνωσε την έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου του νέου αυτού χαρακτηριστικού και σύντομα αναμένεται να προστεθούν περισσότεροι δημιουργοί.

Οι θαυμαστές των δημιουργών θα πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή ώστε να έχουν πρόσβαση στο “subscriber-only” περιεχόμενο, όπως αποκλειστικά live βίντεο και stories, ενός από τους επιλεγμένους δημιουργούς. Επιπλέον ανάλογα με την βαθμίδα της συνδρομής, οι συνδρομητές θα παίρνουν και το αντίστοιχο badge πάνω από το username τους. Οι βαθμίδες των συνδρομών ξεκινούν από $0.99 και μπορούν να φτάσουν έως $99.99 τον μήνα.

Προς το παρόν, οι δημιουργοί που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το χαρακτηριστικό είναι οι εξής: @alanchikinchow@sedona._@alizakelly@kelseylynncook@elliottnorris@jordanchiles@jackjerry@bunnymichael@donalleniii και @lonnieiiv.