Το Three Pixels Lab σε χρειάζεται! Είσαι πιο σημαντικός από ό,τι νομίζεις. Η βοήθειά σου στο να μεγαλώσει το όλο project είναι πολύτιμη.

Οι υποχρεώσεις από την μια και οι απαιτήσεις από την άλλη, δεν μας αφήνουν περιθώρια να “τρέχουμε” τα πάντα όπως θα θέλαμε. Έτσι λοιπόν, θα χρειαστούμε την βοήθειά σου. Αν πιστεύεις ότι είσαι ικανός αρθρογράφος, έχεις διάθεση και μεράκι για αυτή την ενασχόληση και θέλεις να μας βοηθήσεις δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Πιο συγκεκριμένα, το threepixelslab.gr αναζητά:

 • Άτομα για την στήλη των κινητών
 • Άτομα για την στήλη του hardware/tech news
 • Άτομα για την στήλη της φωτογραφίας/βίντεο
 • Άτομα για την στήλη των guides
 • Άτομα για την στήλη του gaming/gaming reviews(απαιτείται καλό pc/κονσόλα)

Αν σε ενδιαφέρει μια ή περισσότερες κατηγορίες από τις παραπάνω, μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα ενδιαφέροντος αρθρογράφου. Εναλλακτικά μπορείς να μας στείλεις email στο threepixelslab[at]gmail.com για περισσότερες πληροφορίες. Θα εκτιμούσαμε αν μας έλεγες λίγες πληροφορίες για εσένα(όνομα, ηλικία και μια μικρή περιγραφή του εαυτού σου) καθώς και να ετοίμαζες ένα άτυπο άρθρο(λιγότερες από 500 λέξεις) για κάποιο θέμα της επικαιρότητας για την κατηγορία που ενδιαφέρεσαι.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι:

 • Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να ληφθεί υπ’ όψιν η αίτησή σου.
 • Δεν είναι απαραίτητα τα πτυχία και οι τίτλοι. Αναζητάμε άτομα που έχουν πάθος και αγάπη για το αντικείμενο, με σχετική γνώση για αυτό και χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία.
 • Αν θες να ασχοληθείς με τα gaming reviews, θα πρέπει να έχεις ικανό PC ή κονσόλα προκειμένου να μπορείς να τρέξεις τα απαραίτητα παιχνίδια.
 • Καμία από τις παραπάνω θέσεις δεν είναι μισθωτή. Η οικονομική κατάσταση της Three Pixels Lab δεν μπορεί να υποστηρίξει τέτοια κίνηση για την ώρα. Εκτιμούμε στον μέγιστο βαθμό την δουλειά και την βοήθεια ενός αρθρογράφου και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για ένα ικανοποιητικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας.
 • Αναζητάμε άτομα ώριμα, με κριτική σκέψη και αγάπη για το αντικείμενο. Δεν απαιτούμε τίποτα παράλογο, δεν μαλώνουμε, δεν φωνάζουμε. Βασιζόμαστε στην επικοινωνία, στην λογική και στον αλληλοσεβασμό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να μας βοηθήσετε. Μαθαίνετε από εμάς και εμείς από εσάς.
 • Αν στείλεις email και δεν λάβεις απάντηση άμεσα, αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Three Pixels Lab δεν σε επέλεξε για να ενταχθείς στο δυναμικό του αυτή την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, η αίτησή σου θα είναι αποθηκευμένη στα αρχεία μας και υπάρχει πιθανότητα να σε χρειαστούμε στο μέλλον.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here