Το επίσημο Facebook group του Three Pixels Lab άνοιξε ανήμερα της 1ης Απριλίου και σας περιμένει. Δεν πρόκειται για κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο ή φάρσα, αλλά για πραγματικό γεγονός. Μέσα από τα σχόλιά σας στα social media μας έχετε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία σας να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό Facebook group για το community του Three Pixels Lab.

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ FACEBOOK GROUP

Εμείς σας ακούμε και πράττουμε ανάλογα. Ελάτε, λοιπόν, να συζητήσουμε, να κάνουμε χαβαλέ και κυρίως να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη κοινότητα για όλους. Ο καθένας από εσάς είναι ελεύθερος να μπει στο Facebook group μας και να συνομιλήσει με τα υπόλοιπα μέλη μας, να ανταλλάξει απόψεις, ιδέες, να λύσει προβληματισμούς του και να βρει κοινά ενδιαφέροντα και φίλους.

Βασικός πυλώνας για την ομαλή λειτουργία του group μας, είναι οι κανόνες που οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε. Προτού αναρτήσετε το πρώτο σας post, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες του group μας στην κατηγορία Πληροφορίες(About).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναζητούμε νέους αρθρογράφους

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here