Το Twitch είναι το μέρος όπου οι gamers μαζεύονται και αλληλεπιδρούν με τους streamers που παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Για να παρακολουθήσει κάποιος ένα live στο Twitch είναι πανεύκολο, όμως από πίσω κρύβεται μια πιο περίπλοκη διαδικασία την οποία εξηγούμε εδώ.

Σήμερα, το Twitch κυκλοφορεί το Twitch Studio, ένα broadcasting λογισμικό το οποίο υπόσχεται να κάνει την streaming καριέρα σου πιο εύκολη.

Μέχρι τώρα οι streamers βασίζονταν κυρίως στο λογισμικό του OBS ώστε να αναμεταδίδουν το gameplay τους στο Τwitch. Το νέο λογισμικό σκοπεύει να απλοποιήσει τα πράγματα.

Ο διευθυντής των προϊόντων του Τwitch, Cheng Cheng αναφέρει:

Ακούμε τους χρήστες που μας δίνουν συμβουλές, μιλούν για την εμπειρία τους, πως ξεκίνησαν να streamάρουν και πως βελτιώνονται. Η multiplayer ψυχαγωγία είναι πολύ διασκεδαστική και αλληλεπιδραστική όμως απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων.

To Τwitch Studio προσφέρει οδηγούς για τους νέους streamers ώστε να ρυθμίσουν με απόλυτη ακρίβεια την διαρρύθμιση της αναμετάδοσης τους. Προσφέρει έτοιμα templates αλλά και εργαλεία όπως activity feed και ειδοποιήσεις για τους νέους followers.

Το Τwitch Studio βρίσκεται σε closed beta και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here