Σύμφωνα με το Sankei News, ο 34χρονος Yusuke Taniguchi συνελήφθη καθώς είχε κλέψει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών από 1.300 πελάτες και τα χρησιμοποιήσουμε για να κάνει διαδικτυακές αγορές.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Tokyo, o Taniguchi εργαζόταν ως ταμίας σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Koto στο Tokyo. Κάθε φορά που ένας πελάτης πλήρωνε με πιστωτική κάρτα, ο Ιάπωνας συγκρατούσε τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας, το όνομα του κατόχου, την ημερομηνία λήξης καθώς και τον κωδικό ασφαλείας. Όλα αυτά μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που κρατούσε η συναλλαγή.

Απομνημόνευε όλες τις πληροφορίες και τις σημείωνε σε ένα σημειωματάριο λίγο μετά την συναλλαγή.

Ο Taniguchi είπε στην αστυνομία πως αγόραζε αντικείμενα από το διαδίκτυο και τα πουλούσε σε ένα παντοπωλείο ώστε να βγάλει τα προς το ζην. Η αγορά όμως δύο τσαντών χειρός που παραδόθηκαν έναντι $2,500 στο διαμέρισμα του, οδήγησε την αστυνομία στον εντοπισμό και στην σύλληψη του.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here