Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, το Instagram αφαιρεί ένα από τα πιο διαβόητα features. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή διαγράφει την καρτέλα “Following”. Σε περίπτωση που δε γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται, η καρτέλα δείχνει τα νέα likes και σχόλια από άτομα που ακολουθείτε. Δείχνει ακόμα νέους λογαριασμούς που έχουν προσθέσει στο feed τους. Είναι προσβάσιμο μέσω της καρτέλας με την καρδιά, όπου μπορείτε να δείτε τα likes και τους νέους followers για το δικό σας λογαριασμό.

Φαίνεται πως οι χρήστες ίσως να μάθαιναν πολλά για τα ενδιαφέροντα των φίλων τους. Από τη μία μπορεί κανείς να δει σελίδες και posts που παρουσίαζουν ενδιαφέρον. Από την άλλη είχε τη δυνατότα να δει κανείς τα Instagram models που αρέσουν στον άλλο. Πράγμα ενδεχομένως όχι ιδανικό.

Ο Vishal Shah ανέφερε ότι το συγκεκριμένο feature αφαιρείται επειδή δε χρησιμοποιούταν ιδιαίτερα. Τόνισε ότι οι χρήστες δεν ήξεραν ότι η δραστηριότητά τους βγαίνει στην επιφάνεια. Επομένως, αφενός η καρτέλα αυτή δεν επιτελεί το σκοπό της, αφετέρου προκαλεί έκπληξη στον κόσμο ότι κάποιοι γνωρίζουν τη δραστηριότητά τους. “Η απλότητα ήταν ο κινητήριος μοχλός”, είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος της εταιρίας.

Το Instagram πρόσθεσε για πρώτη φορά την καρτέλα “Following” το 2011. Ωστόσο, η καρτέλα “Discover”, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να προτείνει ενδιαφέρον νέο περιεχόμενο στους χρήστες.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here