Οι προεκλογικές καμπάνιες για τις εκλογές των Η.Π.Α για το 2020 έχουν ξεκινήσει και ο Donald Trump βρήκε ακόμη έναν τρόπο για να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους. Μέσω του καναλιού του στο Twitch.

Το επίσημο κανάλι του μετέδωσε το πρώτο του stream χθες κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του προέδρου στο Minneapolis. Η αναμετάδοση προσέλκυσε περίπου 12 χιλιάδες θεατές ενώ αυτή την στιγμή το κανάλι του αριθμεί 41 χιλιάδες followers.

Ο Trump δεν είναι η πρώτη πολιτική φιγούρα που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να απευθυνθεί σε περισσότερους ψηφοφόρους καθώς ο Bernie Sanders και άλλοι το έχουν κάνει στο παρελθόν.

Οι όροι χρήσεις του Twitch δεν απαγορεύουν την χρήση της πλατφόρμας από πολιτικούς και προώθηση της πολιτικής τους καμπάνιας. Ωστόσο ο Donald Trump έχει ένα θερμό παρελθόν με την Amazon, την εταιρεία που κατέχει το Twitch, και τον Jeff Bezos τον CEO της. Συγκεκριμένα ο Donald Trump είχε κατηγορήσει τον Bezos για φοροδιαφυγή καθώς και για την σχέση του με το Washington Post.

Αναμένουμε Fortnite stream με τον πρόεδρο.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here