Εάν έχετε μια παλαιότερη smart tv Samsung ή Vizio, ίσως έχετε παρατηρήσει ένα μήνυμα από το Netflix που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Αυτή την εβδομάδα, το Netflix άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον τις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung, μοντέλα του 2010 και του 2011, ή  Vizio ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών. Αποστέλλει επίσης την υποστήριξη για κουτιά Roku πρώτης γενιάς. Οι αλλαγές αρχίζουν να ισχύουν στις 2 Δεκεμβρίου.

Τα νέα δεν είναι πολύ περίεργα, καθώς το Netflix δεν μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστα όλο το υλικό, αλλά εξακολουθεί να είναι κακό. Η Samsung επιβεβαίωσε την αλλαγή σε μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων και η Cord Cutters ανέφερε αρχικά ότι οι παλαιότερες συσκευές Vizio και Roku θα χάσουν την υποστήριξή τους.

Σε μια δήλωση που παρέχεται από το Engadget, ένας εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε:

“Στις 2 Δεκεμβρίου, το Netflix δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο σε ένα μικρό αριθμό των παλαιότερων συσκευών λόγω τεχνικών περιορισμών. Έχουμε κοινοποιήσει σε όλα τα επηρεαζόμενα μέλη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές συσκευές που υποστηρίζουν ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix χωρίς διακοπή.”

Εάν έχετε μία από τις επηρεαζόμενες τηλεοράσεις, δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε, αλλά θα χρειαστείτε συσκευή ροής. Οι χρήστες Roku ίσως χρειαστεί να” αναβαθμίστουν”. Ευτυχώς, οι περισσότερες συσκευές ροής είναι αρκετά προσιτές και οι περισσότεροι συνεργάζονται με άλλες υπηρεσίες, όπως η Disney + και η Apple TV +.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here