Μια εκπληκτική προσφορά τρέχει τις τελευταίες ώρες από το What’s Up. Όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν απεριόριστα δεδομένα.

Η What’s Up αποφάσισε να τρέξει την προσφορά αυτή την περίοδο του Φεβρουαρίου. Όλοι οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέχρι και την Δευτέρα 17/2 στις 23:59:59. Ωστόσο, προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς είναι να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση μετά την 1/1/2020.

 

What's Up

Τα απεριόριστα δεδομένα που προσφέρει η εταιρεία της Cosmote ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Κάθε χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο μια φορά την προσφορά αυτή.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα MB την λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκεια του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.

Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία του COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκεια του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για την χρήση των δεδομένων ανέρχεται σε 0,2€ / MB με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.