Donald Trump: Κλείδωσε ο λογαριασμός του στο Twitter, 24ωρο ban σε Facebook και Instagram

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες στο Καπιτώλιο στη Washington D.C., το απαίτησε από τον Donald Trump να αφαιρέσει τρία tweets του, που παραβίασαν τις πολιτικές του Twitter. Πρόκειται για tweets που έχουν υποκινήσει βία και συνεπώς κρίνονται ακατάλληλα.

Μετά την αφαίρεση αυτών, αναφέρθηκε ότι θα υπάρξει 12ωρο ban στο λογαριασμό του Donald Trump, ενώ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον θα οδηγήσει σε μόνιμη αναστολή του λογαριασμού. Σε περίπτωση που δε θα διέγραφε τα tweets εγκαίρως, θα συνέβαινε το ίδιο.

Παράλληλα, το του απαγόρευσε να δημοσιεύσει το οτιδήποτε για 24 ώρες. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το Instagram, αφού ανήκει στο Facebook. Στο μεταξύ, νωρίτερα χθες, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφαίρεσε ένα video του, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καλεί τους διαδηλωτές να γυρίσουν στα σπίτια τους. Ο λόγος ήταν ότι στο video αναφέρει ότι οι εκλογές νοθεύτηκαν και ότι έχασε άδικα την προεδρία. Ακόμα, αφαιρέθηκε μια γραπτή δημοσίευση που μεταξύ άλλων καλούσε τους υποστηρικτές του να θυμούνται αυτή τη μέρα για πάντα.

Για όσους δε γνωρίζουν τι έχει συμβεί, μια ομάδα φανατικών υποστηρικτών του Donald Trump εισέβαλε χθες στο Καπιτώλιο, για να αποτρέψει την επικύρωση του αποτελέσματος των εκλογών, καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τονίσει πολλάκις ότι το αποτέλεσμα είναι νοθευμένο. Αυτό οδήγησε σε βανδαλισμούς και περιστατικά έντονης βίας, ενώ μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του.

Εν τέλει, οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από το Καπιτώλιο και το η διαδικασία της επικύρωσης του αποτελέσματος των εκλογών ξεκίνησε εκ νέου.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η CD Projekt Red διαγράφει tweets που περιέχουν κλεμμένο κώδικα μέσω DMCA

Το demo του Outriders δεν θα έχει κανένα χρονικό όριο για τους χρήστες

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers