Το Efuse, μια κοινωνική πλατφόρμα η οποία θέλει να φέρει πιο κοντά τους gamers με τις ομάδες και τις εταιρείες, έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 6 εκατομμύρια δολάρια σε έναν έρανο από το Ohio Innovation Fund. Σύμφωνα με το Forbes, στον έρανο συμμετείχαν διάφοροι αστέρες του NBA και του NFL, όπως οι Odell Beckham Jr., Denzel Ward, Seth Curry και άλλοι.

Το Efuse έχει τα κεντρικά του στο Columbus του Ohio, και όπως αναφέραμε στόχος του είναι να εξυπηρετεί esports gamers αλλά και απλούς gamers που ψάχνουν κάποια ευκαιρία, με recruiters ομάδων αλλά και εταιρείες που έχουν κάποιο κενό και αναζητούν άτομα, όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργεί και το LinkedIn, η γνωστή πλατφόρμα εύρεσης θέσεων εργασίας. Η πλατφόρμα ήδη έχει μόνο από το τελευταίο έτος 500.000 νέους χρήστες και 25.000 θέσεις εργασίας, υποτροφίες και θέσεις πρακτικής.

Σε προηγούμενο έρανο τον Νοέμβριο του 2018, το Efuse είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 2.3 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ενώ τα έσοδα από τον τωρινό έρανο θα πάνε σε ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Το Efuse έχει παράλληλα και τα δικά του competitive events, τα Erena, τα οποία επίσης θα επωφεληθούν από τα έσοδα του εράνου.

Περισσότερα για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη σελίδα της.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε επίσημα η εξαγορά της Codemasters από την EA