Έπεσαν Instagram, Facebook και WhatsApp πριν λίγες ώρες

Χτες το απόγευμα, Παρασκευή 19 Μαρτίου, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές του Facebook παρουσίασαν προβλήματα. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα στα Instagram, Facebook και WhatsApp. Την στιγμή που γράφεται το άρθρο φαίνεται πως όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά.

Τι συνέβη;

Όπως ξέρουμε, το Instagram και το WhatsApp επηρεάστηκαν περισσότερο από το Facebook καθώς βρίσκονταν πλήρως εκτός λειτουργείας με το WhatsApp να σταματάει στην κατάσταση “connecting”. Και οι δύο εφαρμογές δεν μπορούσαν να ανανεώσουν τα feeds τους εμφανίζοντας κατάλληλα μηνύματα σφάλματος. Σύμφωνα με παρατήρησης λειτουργίας υπηρεσιών, το Messegner βρισκόταν σε παρόμοια μοίρα.

Σε μια δήλωση, εκπρόσωπος του Facebook είπε ότι οι διακοπές λειτουργίας οφείλονταν σε “τεχνικό ζήτημα”, αλλά δεν μας ανέλυσαν περεταίρω την αιτία.

Νωρίτερα σήμερα, ένα τεχνικό ζήτημα προκάλεσε προβλήματα στους ανθρώπους και δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες Facebook. Επιλύσαμε αυτό το ζήτημα για όλους και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το επόμενο Toyota Aygo μπορεί να είναι crossover

Η Audi σταματά την ανάπτυξη νέων κινητήρων εσωτερικής καύσης οριστικά

Το foldable iPhone θα έχει flip σχεδιασμό σύμφωνα με διαρροές

FIND US ON

6,171Fans
727Followers
301Followers
1,880Subscribers