Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ένας tipster, αναμένονται τρία νέα Premium Tablets από την Xiaomi. Συγκεκριμένα, αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν μέσω εφαρμογών συστήματος του MIUI 12.5 από τον kacskrz και την ομάδα XiaomiUI. Τα νέα αυτά Tablets αναμένονται να έρθουν με αξιόλογα χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

Ο πηγαίος κώδικας μιας κρυφής σελίδας πλοήγησης εντός του MIUI Home (Alpha build) αποκαλύπτει τρεις διαφορετικές συσκευές με κωδικά ονόματα “nabu”, “enuma” και “elish”.

Το “nabu” έρχεται με καταληκτικό αριθμό μοντέλου K82 και αναμένεται το “μικρότερο” μοντέλο από τα τρία. Αναμένεται να έρθει εξοπλισμένο με Snapdragon 855, 855+ ή 860 (sm8150 platform). Σε άλλα χαρακτηριστικά αναμένουμε LCD IPS οθόνη με ανάλυση 2560 × 1600 και 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Λέγεται επίσης πως θα έρθει με διαγώνιο 10,97″.

Τα άλλα δύο ονόματα των Premium Tablets της Xiaomi φαίνεται να είναι τα “enuma” και “elish” και έρχονται με καταληκτικό αριθμό μοντέλου K81 και K81A αντίστοιχα. Αυτό υποδηλώνει πως οι δύο αυτές συσκευές είναι παραλλαγές και όχι απαραίτητα ξεχωριστό μοντέλο. Αυτές οι δύο συσκευές αναμένεται να έρθουν με Snapdragon 865, 865+ ή/και 870 (sm8250 platform). Τα άλλα χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι ίδια με αυτά του “nuba”. Δηλαδή αναμένουμε LCD IPS οθόνη με ανάλυση 2560 × 1600 και 120Hz ρυθμό ανανέωσης.

Το “enuma” αναμένεται επίσης να υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις και πιθανότατα θα έρθει με LTE ή 5G.

Σίγουρα δεν γνωρίζουμε αρκετά για τα νέα Premium Tablets της Xiaomi όμως αναμένεται να προστεθούν στις προσιτές αλλά αξιόλογες προτάσεις στην αγορά.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες αναφορές για τα συγκεκριμένα Tablets εδώ.