Σύμφωνα με τη Samsung, το Galaxy Z Fold 3 έχει έρθει πιο αναβαθμισμένο και πιο ανθεκτικό από τα προηγούμενα foldable μοντέλα. Το συγκεκριμένο κινητό υπεβλήθη σε διάφορα tests αντοχής, όπως γίνεται με κάθε νέα συσκευή που κυκλοφορεί. Αυτά τα test συνήθως γίνονται κάτω από ακραίες συνθήκες, όμως μας δείχνουν την πραγματική αντοχή των συσκευών. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το drop test του Galaxy Z Fold 3, το οποίο μας δείχνει πόσο ανθεκτικό είναι στις πτώσεις.

Τα καλύτερα κινητά του 2021 [έως 350€]

Το drop test του Galaxy Z Fold 3 μας έδειξε πως η ναυαρχίδα της Samsung είναι πράγματι πιο ανθεκτική από προηγούμενα μοντέλα, όμως δεν είναι τόσο ανθεκτική όσο ένα τυπικό Smartphone. Όπως είδατε, το κινητό παραμένει λειτουργικό μετά ακόμα και μετά από μερικά σπασίματα και γρατζουνιές.

Το σημαντικό είναι πως η συσκευή παραμένει πλήρως λειτουργική μετά από τις “τυπικές” πτώσεις, που μπορεί να συμβούν στον καθένα από εμάς, όπως επίσης και ότι δε χάνει την foldable ικανότητα του. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου μια αναδιπλούμενη συσκευή θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο βαθμό που ανταποκρίνεται μια κοινή συσκευή. Μένει να δούμε αν η Samsung κρίνει πως αξίζει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.