Το Samsung Galaxy S22 Ultra απέχει αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του, αλλά είναι ήδη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones της κορεάτικης εταιρείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι κάμερες και το design τους. Οι αρχικές διαρροές φαίνονταν πως συνέκλιναν ότι θα σχηματίζουν ένα σχήμα που θα μοιάζει με το αγγλικό P. Μετά από αυτό, οι διαρροές προχώρησαν σε ένα σχέδιο το οποίο θα χωρίζει το κινητό σε 2 περιοχές. Στην μία περιοχή θα υπάρχει η τριπλή διάταξη κάμερας, ενώ στην άλλη θα βρίσκεται η τέταρτη κάμερα, το φλας και μερικά περιφερειακά.

samsung

Τώρα κυκλοφορεί μια νέα εμφάνιση για το Galaxy S22 Ultra. Αυτή διατηρεί τη διάταξη P, αλλά δε χωρίζεται πλέον το πίσω μέρος του κινητού σε δύο περιοχές, είναι όλο μία λεία περιοχή, όπως δηλαδή όλα τα κινητά της Samsung μέχρι σήμερα. Η πληροφορία αυτή  προέκυψε από μία επίσημη θήκη του κινητού που διέρρευσε πριν λίγο στο διαδίκτυο. Πρόκειται λοιπόν για απλή μαύρη θήκη για το Galaxy S22 Ultra με ξεχωριστές εγκοπές για κάθε φακό κάμερας.

Εκτός από αυτό, το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι γνωστό ότι έχει ορθογώνιο σώμα, που θυμίζει τη σειρά Note. Η Samsung φαίνεται ανένδοτη στο να διατηρήσει την εμφάνιση του Ultra διακριτή από την υπόλοιπη σειρά S22, εξ’ ου και όλα αυτά τα πειράματα σχεδιασμού.

galaxy s22

Μια άλλη αναφορά ανέφερε ότι η ναυαρχίδα της Samsung θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση QHD+ (1440 x 3200) με προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η διάταξη της πίσω κάμερας φαίνεται ότι αποτελείται από μια κύρια κάμερα 108 megapixel, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12 megapixel και 2 κάμερες ακόμα που θα είναι 12 megapixel με οπτικό ζουμ 3x και 10x. Η μπροστινή κάμερα θα είναι 40 megapixel για selfies και βιντεοκλήσεις.

To Samsung Galaxy S22 utra έχει xωρητικότητα 256GB και RAM 12Gb και θα έχει και υποδοχή για S pen.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S22 Ultra είναι τον Φεβρουάριος του 2022 με την τιμή να μην είναι γνωστή ακόμα.