Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy A53 και οι πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει να διαρρέουν.

Η Samsung προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να δώσει έμφαση και στη σειρά Α (πέρα από την σειρά S) στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολύ αξιόλογα μοντέλα σε πιο προσιτές τιμές με σκοπό να κυριαρχήσει στη mid κατηγορία στη οποία η εταιρεία υστερεί σε σχέση με κάποιους ανταγωνιστές της.

Τα πρώτα στοιχεία λοιπόν του  A53 που διέρρευσαν τώρα έχουν να κάνουν τόσο με τα εξωτερικά όσο και με τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του κινητού.

A53

Το A53  εξωτερικά μοιάζει αρκετά με παλαιότερα μοντέλα και αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Το Galaxy A53 5G θα αποχαιρετήσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, δεν φαίνεται πουθενά γύρω από το εξωτερικό. Άλλα πράγματα δεν αναμένεται να αλλάξουν, π.χ. την οθόνη AMOLED 120 Hz ή την κύρια κάμερα 64 MP στο πίσω μέρος.

A53

Το A53 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό, ανοιχτό μπλε και πορτοκαλί, σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές και θα κυκλοφορήσει τους πρώτους τρεις μήνες του επόμενου έτους.

Τώρα αναφορικά με τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με έναν exynos επεξεργαστή 6 ή 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο οθόνη 6.5 ιντσών. Η μπαταρία λογικά θα είναι χωρητικότητας 4000 mah.

Samsung

Το Samsung Galaxy A53 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επερχόμενο Δεκεμβρίου με σκοπό η εταιρεία να εκμεταλλευτεί την Χριστουγεννιάτικη σεζόν και πιο συγκεκριμένα στις Ασιατικές χώρες 31 Δεκεμβρίου.