Πριν μερικές μέρες βρέθηκε να πωλείται ένα iPhone X με θύρα USB-C. Το συγκεκριμένο iPhone είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν πρόκειται για μια απομίμηση όπως αρκετοί μπορεί να νομίσουν. Πρόκειται για ένα αυθεντικό iPhone X το οποίο έχει τροποποιηθεί με μια θύρα φόρτισης USB-C.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ken Pillonel, ένας φοιτητής ρομποτικής έφτιαξε το πρώτο iPhone X με την συγκεκριμένη θύρα φόρτισης. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε βίντεο με το οποίο εξηγεί πώς δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο κινητό, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Μετά από λίγες μέρες το συγκεκριμένο iPhone πωλήθηκε έναντι $86.000. Για τη συγκεκριμένη συσκευή έγιναν 116 προσφορές και μερικές ανακλήσεις με τη μεγαλύτερη προσφορά να φτάνει τα τα $99.000, χωρίς να είναι νικήτρια. Ο νικητής της δημοπρασίας κέρδισε το κινητό αλλά και μια κλήση διάρκειας 30 λεπτών μαζί με το δημιουργό για να τον ρωτήσει πώς έκανε αυτή την μετατροπή.

Τα καλύτερα κινητά του 2021 [έως 350€]

Αρκετές αναφορές δηλώνουν πως το iPhone X δεν μπορεί να παραμείνει λειτουργικό για αρκετό καιρό καθώς θα σταματήσει να φορτίζει από την USB-C θύρα αργά ή γρήγορα. Δε γνωρίζουμε περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα γιατί δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η Apple δε φαίνεται να έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα.