Το Netflix ανακοίνωσε πως προσθέτει δύο ακόμη παιχνίδι στην μικρή λίστα mobile παιχνιδιών που προσφέρει στους συνδρομητές του. Από σήμερα, οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν το Dungeon Dwarves και Hextech Mayhem, spinoff του League of Legends, στην iOS ή Android συσκευή τους.

Το Hextech Mayhem είναι ένα mobile παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία “platform” και “rythm”. Φτιάχτηκε από το studio Riot Forge, που είναι υπεύθυνο για πιο μικρά παιχνίδια τα οποία διαδραματίζονται στο σύμπαν του League of Legends. Αρχικά το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο σε άλλες κονσόλες και στο PC ωστόσο αφαιρέθηκε από εκεί όταν ανακοινώθηκε πως θα είναι exclusive παιχνίδι στο Netflix.

Το Dungeon Dwarves από την Hyper Hippo, πρόκειται για ένα indie παιχνίδι το οποίο παραμένει δραστήριο και όταν δεν είναι ανοιχτό. Ελέγχεις πέντε νάνους με σκοπό να σκάψεις το έδαφος όπου κάποτε βρισκόταν η κατοικία σου.

Το Netflix είχε δείξει εδώ και καιρό τις προθέσεις του να πάει προς το gaming, με την κυκλοφορία των Black Mirror και Unbreakable Kimmy Schmidt όπου οι θεατές μπορούν να κάνουν τις δικές τους επιλογές κατά την διάρκεια της ταινίας και να καθορίσουν την πλοκή της. Έπειτα προσέλαβε τον Mike Verdu, πρώην στέλεχος της EA και Oculus, και τον όρισε ως αντιπρόεδρο του τμήματος ανάπτυξης παιχνιδιών αλλά εξαγόρασε και το studio Night School, δημιουργούς του παιχνιδιού Oxenfree.