Η Samsung σύντομα θα ανακοινώσει την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Galaxy Fold σύμφωνα με το The Korea Herald. O co-CEO της εταιρείας, DJ Koh ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις mobile συσκευές της Samsung, είπε στην εφημερίδα ότι η εταιρεία “ανέλυσε το πρόβλημα της οθόνης της συσκευής και θα ανακοινώσει το συμπέρασμα της σήμερα ή μεθαύριο”.

Λογικά η Samsung βρήκε τον λόγο που χαλούσαν αρκετά γρήγορα οι οθόνες των Galaxy Fold. Σκοπεύει να αυξήσει την αντοχή της συσκευής κυρίως γύρω από τον μηχανισμό της αναδίπλωσης. Επίσης σκέφτεται να μειώσει το κενό ανάμεσα από τα bezels και το προστατευτικό κομμάτι της οθόνης.

Ο Koh επίσης απάντησε “δεν θα αργήσουμε πολύ” σε μια ερώτηση αν το Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Χθες προέκυψε ότι η Samsung θα ακύρωνε όλες τις προπαραγγελίες αν η συσκευή δεν κυκλοφορήσει μέχρι τις 31 Μαΐου.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here