Όπως όλα δείχνουν το Xiaomi Mi 9 Lite είναι ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Η Κινέζικη εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί να το αποκρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πάντα κάτι θα ξεφύγει.

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε την εμφάνιση της συσκευής στην λίστα με τις Google certified Android συσκευές. Πλέον, το Mi 9 Lite έκανε την εμφάνισή του σε ένα ακόμα media, το Ταϊλανδέζικο NBTC. Σύμφωνα με το site του NBTC, πρόκειται για μια συσκευή με κωδικό νούμερο M1904F3BG. Παρόλο που το site δεν αποκάλυψε πολλά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, οι ειδικοί κάνουν λόγο για το Xiaomi Mi 9 Lite.

Mi 9 Lite

Η εταιρεία πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει αρκετά μοντέλα. όπως το Mi 9T Pro και το Mi A3. Μάλιστα, σε ορισμένες αγορές η Xiaomi έφερε τα μοντέλα Mi CC9 ή Mi A3 Pro, ως δύο εκδοχές της ιδίας συσκευής. Πλέον, οι φήμες κάνουν λόγο για μια ακόμα συσκευή που θα μπορούσε να μοιάζει στην Mi CC9.

Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, αν την παρομοιάσουμε με την Mi CC9 τότε μπορούμε πάνω κάτω να κρίνουμε τα χαρακτηριστικά της. Το Mi CC9, έχει 6.39 ίντσες AMOLED οθόνης και υποστηρίζεται από έναν επεξεργαστή Snapdragon 710. Κυκλοφορεί στην έκδοση των 6/64GB με 48MP κύρια κάμερα, ενώ έχει 4030mAh.

Ίσως, λοιπόν, τις επόμενες μέρες να δούμε μια αντίστοιχη συσκευή αυτής, υπό το όνομα του Xiaomi Mi 9 Lite.