Το νέο Apple iPad έγινε πραγματικότητα μόλις λίγα λεπτά πριν στην παρουσίαση της Apple. Ο Αμερικάνικος κολοσσός κατά την διάρκεια της παρουσίασης στο Steve Jobs Theater μας έδειξε όλα τα νέα προϊόντα του. Το νέο iPad έκλεψε τις εντυπώσεις, με τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του και την προσιτή τιμή.

Η συσκευή της Apple θα έρθει με αναβαθμισμένη οθόνη των 10.2 ιντσών. Η εταιρεία αντικαθιστά την έκτη γενιά iPads των 9.7 ιντσών με τα νέα, προσφέροντας περισσότερα στο κοινό της. Ως προς το γενικό design, το νέο Apple iPad παραμένει σχεδόν ίδιο. Βάσει της ανακοίνωσης, η συσκευή είναι ωστόσο κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.

Η οθόνη του είναι τεχνολογίας Retina ενώ διαθέτει κάμερα των 8MP. Στο αριστερό μέρος της συσκευής, υπάρχει ο Smart Connector που επιτρέπει την σύνδεση με το Apple Smart Keyboard. Ασφαλώς, το νέο iPad, όπως και το προηγούμενο, υποστηρίζει το Apple Pencil.

Το νέο δημιούργημα της εταιρείας θα ξεκινάει από τα $329 στην έκδοση με το WiFi. Μια τιμή αρκετά ελκυστική και πολύ ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, η Apple παρέχει την συσκευή στα $299 για τους μαθητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς. Η δεύτερη έκδοση με τα Cellular Data θα κοστίζει $429. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες για αποστολή στους καταναλωτές στις 30 Σεπτεμβρίου.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here