Μπορεί καλά καλά να μην πρόλαβε να τοποθετηθεί στα καταστήματα το νέο iPhone 11, ωστόσο τα νέα για το iPhone 12 τρέχουν. Ως γνωστόν, η Apple κάθε χρόνο τραβάει τα βλέμματα πάνω της με την κυκλοφορία των συσκευών της. Κάποιοι έχουν εντρυφήσει λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες της εταιρίας και μας παρουσιάζουν τα πρώτα renders.

Σύμφωνα με το PhoneArena, λοιπόν, τα πρώτα renders του iPhone 12 θα μπορούσαν να είναι αυτά:

iPhone 12

Οι αναλυτές φαίνεται να έχουν δώσει την δική τους εκδοχή για το επόμενο iPhone της Apple. Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο το στοιχείο της επιστροφής του παλιού design της συσκευής, πράγμα που ισχυρίζονται πως πρόκειται να κάνει η Apple. Το πλαίσιο θυμίζει πολύ αυτό του iPhone 4, ενώ στο πίσω μέρος παρατηρούμε πλέον 4 κάμερες. Στο μπροστά μέρος της οθόνης είναι αισθητό το notch, αν και οι δηλώσεις τους το θέλουν μικρότερο από τα renders.

Οι νέες συσκευές της Apple, εκτιμάται ότι θα παρουσιαστούν τον Φθινόπωρο του 2020. Αναμένεται να έχουν το ολοκαίνουργιο 5G δίκτυο δεδομένων και θα χρησιμοποιηθούν τεχνολογίες της Qualcomm. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή που τονίζεται, είναι η αλλαγή της θύρας Lightning σε USB Type-C. Αν και ο Αμερικάνικος κολοσσός δεν έκανε ούτε και φέτος το βήμα για την Type-C θύρα, φαίνεται να είναι έτοιμος για το 2020.

Τέλος, το κόστος του iPhone 12 αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από αυτό της iPhone 11 σειράς, μιας και θα εφοδιάζεται με καλύτερο hardware και τεχνολογίες.

Ασφαλώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, μιας και πρόκειται για εκτιμήσεις των αναλυτών. Η Apple, ουδεμία θέση έχει λάβει για τις δηλώσεις αυτές και κρατάει τα χαρτιά της πλήρως κλειστά.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here