Κατά 99% δεν θα υπάρχει Galaxy S11. Αντιθέτως, η Samsung θα μεταπηδήσει κατευθείαν στο S20 αλλάζοντας την ονοματολογική σειρά των Galaxy. Και αυτό το ξέρουμε καθώς σήμερα διέρρευσαν 3 φωτογραφίες του επερχόμενου Galaxy S20 Plus.

Η ονομασία της συσκευής αναγράφεται στην οθόνη μπουταρίσματος. Επιπλέον παρατηρούμε κάποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Θα διαθέτει selfie κάμερα τύπου punch hole, η οποία θα βρίσκεται στην μέση της συσκευής.

Στο πίσω μέρος παρατηρούμε το τεράστιο μπλοκ που φιλοξενεί τέσσερις φακούς. Έναν κανονικό φακό, έναν ultra wide φακό, έναν portrait φακό και τον νέο macro φακό. Επίσης, βλέπουμε και το αυτοκόλλητο το οποίο αναγράφει “μην διαρρεύσετε πληροφορίες” και “μην το βγάλετε φωτογραφίες“. Καλή δουλειά έκανε.

Η Samsung θα ανακοινώσει τα νέα Galaxy S20 στην επερχόμενη εκδήλωση της, Unpacked, στις 11 Φεβρουαρίου. Φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα (το S20, S20+ και S20 Ultra) καθώς και το Galaxy Z Flip, τον διάδοχο του Galaxy Fold.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here