Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως η Realme είναι από αυτές τις εταιρείες που είχε και έχει τον τρόπο να μπει στον ανταγωνισμό των κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του techingreek.com, ο ερχομός των Realme κινητών είναι βεβαίως με επίσημη διανομή και υποστήριξη. Αφού η αρχική γκάμα των κινητών που θα φτάσουν στην χώρα μας, θα είναι μεγάλη.

Η Ελλάδα στρέφεται συχνά στα Mid-Range κινητά

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που επιλέγει συχνά την mid-range κατηγορία κινητών. Και λίγο πολύ, η Xiaomi έχει πολλούς πιστούς αγοραστές εδώ. Ένα άλλο μέρος της πίτας που αφορά την Mid-Range κατηγορία, το έχει στην κατοχή της η Honor. Με βάση όμως τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις ΗΠΑ, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν ξανά την Xiaomi.

Θα ήταν κρίμα λοιπόν μια εταιρεία να μονοπωλεί και να μην υπάρχει ανταγωνισμός, γι’αυτό τον λόγο η Realme φαίνεται πως έρχεται να χτυπήσει την ελληνική αγορά και να “κατακτήσει” ένα μέρος στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Realme Logo

Ποιος θα είναι ο μεταπωλητής ή ο Διανομέας

Αυτό όμως που μένει να δούμε και ίσως αποτελεί μια μικρή ανησυχία για το κοινό, είναι ο διανομέας και ο “υποστηριχτής” της εταιρείας στην χώρα μας. Αφού πολλές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ή μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, θα μπορούσαν να ανεβάσουν την τιμή σε ένα ποσοστό που η συσκευή θα έχανε το VFM(value for money) της. Πράγμα που δεν έχουμε δει λίγες φορές μέχρι σήμερα, όμως υπάρχει και η άποψη της άλλης πλευράς. Μια άποψη που τεκμηριώνει την διαφορά τιμής.

Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με το κοινό που γνωρίζει τρόπους για την αγορά συσκευών από άλλους πωλητές, αλλά με τους ανθρώπους που καλώς ή κακώς ενδέχεται να εμπιστευθούν ένα πωλητή που θα βάλει το δικό του “καπέλο” στην τιμή του εκάστοτε κινητού.

Για όσους δεν ξέρουν την Realme, τον Νοέμβριο ανεβάσαμε άρθρο με τα 10 πιο δημοφιλή smartphone της εβδομάδας εκείνης και η Realme δεν μπορούσε να λείπει.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με την Realme, θα βρείτε εδώ.

'Ακης, όχι ο Πετρετζίκης. Αυτός είναι για να σου πει καμιά συνταγή, εγώ θα σου μιλήσω για PC. Αυτός θα σε κάνει να πεινάσεις (μπορεί και να χορτάσεις), από εμένα άρθρα θα διαβάσεις και αμα δεν σου αρέσουν... Να πας να το κοιτάξεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here