Οι φήμες για το Samsung Galaxy S20 αναφέρουν πως η έκδοση “Ultra” θα έχει τα πάντα όλα από άποψη hardware. Τι περιέχει όμως αυτό “τα πάντα όλα”; Σύμφωνα με το XDA Developers, το Galaxy S20 Ultra θα έχει ακραία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως 16GB RAM. Δηλαδή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η συσκευή να έχει περισσότερη RAM από τον μέσο υπολογιστή.

Samsung
Διέρρευσε το Galaxy S20 Plus λίγο πριν την κυκλοφορία του

Πέρα από την χωρητικότητα της RAM, ακραίες αναμένεται να είναι και οι κάμερες που θα τοποθετηθούν στην συγκεκριμένη συσκευή. Η βασική κάμερα αναμένεται να είναι 108MP, η δεύτερη 48MP με 10x οπτικό ζουμ και τέλος μια 12MP ultrawide κάμερα. Επίσης, αναμένεται το S20 Ultra να έχει το λιγότερο 512GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα νέα Galaxy S20 στην εκδήλωση Unpacked στις 11 Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here