Βρισκόμαστε κάτι λιγότερο από έναν μήνα πριν την αποκάλυψη των νέων Galaxy S20 από την Samsung και οι διαρροές κυκλοφορούν καθημερινώς. Μετά την διαρροή των πραγματικών φωτογραφιών του S20+ και την φημολογία για την ύπαρξη 16GB RAM στο S20 Ultra, έχουμε και την διαρροή των περισσότερων τεχνικών χαρακτηριστικών των καμερών του Galaxy S20 Plus.

Μια φωτογραφία από την εφαρμογή “Device Info” αποκαλύπτει πως το S20+ θα έχει μια βασική κάμερα των 12MP με τον νέο σένσορα της Sony, IMX 555. Επίσης αποδεικνύεται πως θα υπάρχει και μια 48MP κάμερα με τον σένσορα ISOCell S5KGW2 της Samsung ωστόσο παραμένει άγνωστη η λειτουργία της.

Η νέα κάμερα των 108MP απ’ότι φαίνεται πιθανότητα θα υπάρχει μόνο στο S20 Ultra. Οι άλλες δύο κάμερες της συσκευής δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν. Ωστόσο, η selfie κάμερα θα είναι η ίδια 10MP κάμερα των Galaxy S10/Note 10.

H πίσω κάμερα θα υποστηρίζει 8K καταγραφή βίντεο στα 30FPS και 4K στα 60FPS με HDR.

H σέλφι κάμερα θα έχει ένα νέο χαρακτηριστικό “Smart selfie angle” όπου όταν ανιχνεύι πάνω από 2 άτομα θα γίνεται wide-angle ώστε να χωρέσουν όλοι στο πλάνο.

Η σειρά Galaxy S20 αναμένεται να φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στον χώρο της βιομηχανίας των κινητών. Οι κάμερες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα φαίνονται πολύ υποσχόμενα.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here