Ακόμη και με όλη την αβεβαιότητα και το χάος που έχει προκαλέσει ο ιός COVID-19 σε όλο τον κόσμο, εξακολουθεί να υπάρχει κινητικότητα από κάποιους κατασκευαστές, ειδικά εκείνους που δεν έχουν ανακοινώσει τις ναυαρχίδες του 2020.

Η OnePlus ενδέχεται να επιταχύνει το πρόγραμμά της ένα μήνα νωρίτερα, αν οι φήμες είναι σωστές, αλλά χωρίς έκπληξη, σχεδόν όλα σχετικά με το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro έχουν γίνει γνωστά από τώρα. Μια άφιξη της τελευταίας στιγμής συνοψίζει λίγο τι θα μπορούσαν να περιμένει ο κόσμος από την εταιρεία.

Τα OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro θα έχουν φυσικά, το πιο πρόσφατο υλικό που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Και φυσικά θα έρθει σε μια πιο φουσκωμένη τιμή. Με βάση το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο και οι δύο συσκευές θα έχουν τις ίδιες βασικές προδιαγραφές, όπως τον Snapdragon 865 με 5G, 8 ή 12 GB μνήμης RAM και 128 ή 256 GB αποθήκευσης UFS 3.0. Έχουν ακόμη την ίδια κάμερα 16MP μπροστά, αλλά οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί.

Το OnePlus 8 Pro θα έχει τις προδιαγεγραμμένες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Super AMOLED των 120Hz. Οι κάμερες στο πίσω μέρος αποτελούνται από δύο, αισθητήρες 48 MP, μία κάμερα 8MP και μια ακόμα κάμερα 5MP. Αλλά η έκδοση Pro θα διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση 30W και πιστοποίηση IP68.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το OnePlus 8 θα είναι πολύ κατώτερο. Η οθόνη 6.55 ιντσών θα έχει τουλάχιστον ένα ρυθμό ανανέωσης 90Hz και οι τριπλές κάμερες θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον 48MP και 16MP κάμερες με έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπαταρία των 4.300 mAh είναι μεγάλη και υποστηρίζει φόρτιση 30W Warp Charge ακόμα κι αν δεν λαμβάνει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Εάν αυτές οι προδιαγραφές είναι σωστές, το OnePlus 8 Pro θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο άλμα που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία από τότε που αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών. Οι φήμες επίσης υποστηρίζουν ότι η ναυαρχίδα θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: iPhone 12: Είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το 2021

Αγαπώ το gaming και την τεχνολογία γενικότερα. Gadgetακιας μέχρι αηδίας και δεν υπάρχει κινητό που να μου ξεφύγει!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here