Η Motorola έχει προγραμματισμένο ένα event για τις επόμενες μέρες, στα πλαίσια του οποίου θα μας αποκαλύψει τις συσκευές Moto G 5G και Moto G 5G Plus. Παρόλο που είναι κοντά η παρουσίαση, το Moto G 5G Plus εμφανίστηκε στο Geekbench, δίνοντάς μας κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής.

Moto G 5G Plus

Το Moto G 5G Plus θα έχει για επεξεργαστή το Snapdragon 690, τον πρώτο 5G επεξεργαστή της Qualcomm στην σειρά 600 (αν είναι σωστή η αποκωδικοποίηση του κωδικού ονόματος nairo). Είναι ο πιο προσιτός 5G Snapdragon επεξεργαστής, κάτι που σημαίνει ότι τα κινητά της σειράς G θα είναι στη mid-range κατηγορία.

Επίσης φαίνεται ότι θα υπάρχουν 4GB μνήμης RAM (ωφέλιμα θα είναι τα 3,38GB βέβαια όπως φαίνεται) και στο τεστ να αναφέρουμε ότι τρέχει με Android 10 άρα πιθανόν να είναι αυτό το λειτουργικό σύστημα της συσκευής όταν κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το λογαριασμό στο twitter @evleaks, το Moto G 5G θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 765 (με κωδικό όνομα “lito”). Να σημειωθεί ότι το 765 χρησιμοποιεί παλιότερους πυρήνες, Kryo 475 βασισμένους στους Cortex-A76, σε αντίθεση με το 690, Kryo 560 βασισμένοι στο Cortex-A77. Να αναφέρουμε ότι ο ίδιος λογαριασμός μας δείχνει κάποια από τα χαρακτηριστικά της συσκευής μέσω δημοσίευσης στο twitter.

https://twitter.com/evleaks/status/1277964205954486272

Τέλος, τα κινητά αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ίσως ακόμα και αύριο, με αυτό να σημαίνει ότι δεν θα περιμένουμε πολύ από το να δούμε το πώς θα είναι, αλλά και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά τους.