Το OnePlus Nord ‘έφτασε’ προ κάποιων εβδομάδων και σίγουρα άφησε το στοίγμα του στην αγορά των budget smartphones. Τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή των $400 έκαναν το κινητό να μοιάζει μία εξαίσια λύση.

Και από ότι φαίνεται το κοινό συμφώνησε καθώς το OnePlus Nord εξαντλήθηκε σε διάφορες αγορές στην Ευρώπη όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και οι Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Και δυστυχώς για τους πιθανούς αγοραστές δεν υπάρχει πληροφόρηση πότε θα ανανεωθεί το στοκ στις εν λόγω περιοχές.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από την Βρετανία και την Ιρλανδία στην οποία είναι διαθέσιμο, η συσκευή είναι δυσεύρετη μετά από μόλις ένα μήνα μετά της κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, το Nord είναι στην ίδια σελίδα με τα κινητά της σειράς Pixel της Google που μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα εξαντλούνται πέρα από την αγορά της Βόρειας Αμερικής.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το κινητό τροφοδοτείται από τον Snapdragon 765G με οθόνη Fluid AMOLED 6.4 ιντσών ανάλυσης 1080p και με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Όσον αφορά στις κάμερες του, στην πάνω αριστερή γωνία βρίσκονται δύο φακοί των 32MP και 8MP, με την τελευταίο να είναι ευρυγώνιος. Στο πίσω μέρος, βρίσκεται η κάμερα των 48MP με f/1.75 aperture, OIS και EIS η οποία είναι η ίδια με αυτήν που βρίσκεται στο OnePlus 8. H μπαταρία του έχει μέγεθος 4,115mAh και η συσκευή έρχεται μαζί με τον Warp Charge 30T φορτιστή.
Τέλος, αυτό το κινητό, δηλαδή το Nord, είναι η επιστροφή της εταιρείας στα μονοπάτια των budget smartphones με την εν λόγω επιστροφή να εκτιμάται και από τους καταναλωτές. Με τις φήμες να αναφέρουν και νέο Nord εντός του επόμενου χρόνου, η OnePlus ίσως έχει βρει τον παλιό της χαρακτήρα.