Στο παρελθόν, η OnePlus είχε κυκλοφορήσει έκδοση Pro για τα OnePlus 7, 7T και OnePlus 8. Ωστόσο, σύμφωνα με διαρροές που προέκυψαν νωρίτερα μέσα στο μήνα, δε θα έχουμε OnePlus 8T Pro. Πλέον, αυτό έγινε και επίσημο, από τον Pete Lau, CEO της εταιρείας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

OnePlus 8T ProΟ Lau αναφέρει ότι οι χρήστες που θέλουν να έχουν ένα κινητό επιπέδου “Pro”, μπορούν να αγοράσουν το OnePlus 8 Pro. Άλλωστε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να επιτύχουν κάποια μεγάλη αναβάθμιση στο OnePlus 8 Pro, ώστε να προκύψει το OnePlus 8T Pro.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και το OnePlus 7T Pro δεν είχε να προσφέρει πολλά περισσότερα από το OnePlus 7 Pro. Αντί αυτού, η εταιρεία κρίθηκε έντονα για το γεγονός ότι το OnePlus 7T είχε πολλά περισσότερα να προσφέρει από το OnePlus 7, όπως μια οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης και telephoto κάμερα στο πίσω μέρος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η εταιρεία δε θέλει να επαναλάβει το ίδιο σφάλμα, παρακάμπτοντας έτσι μια πιθανή κυκλοφορία του OnePlus 8T Pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα χαρακτηριστικά του OnePlus 8T δείχνουν μια εξαιρετική ναυαρχίδα, το OnePlus 8 Pro έχει το κάτι παραπάνω, ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί συσκευή “Pro”.

Συγκεκριμένα, το OnePlus 8T έχει οθόνη 120Hz, μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh και ταχύτερη ενσύρματη φόρτιση. Το OnePlus 8 Pro όμως, έχει ασύρματη φόρτιση, telephoto πίσω κάμερα, υψηλότερης ανάλυσης ultra-wide κάμερα και IP rating.