Κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει από το στρατόπεδο της Motorola καθώς εμφανίστηκε μία νέα συσκευή σε υπηρεσία πιστοποίησης, δείχνοντας μας μεταξύ άλλων μία πολύ μεγάλη μπαταρία.

Η συσκευή ονόματι XT2091-8 εισήχθη στις υπηρεσίες FCC, EEC, and TUV Rheinland με αυτό να σημαίνει ότι ίσως δούμε μία γρήγορη κυκλοφορία, ή έστω γρήγορη ανακοίνωση. Το εν λόγω μοντέλο, πιθανόν να είναι μία re-badged έκδοση συσκευής της Lenovo.

Η FCC αναφέρει ότι θα δούμε τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, LED flash, και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το χρώμα το οποίο βλέπουμε την συσκευή είναι μπλε. Εσωτερικά, η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι η ύπαρξη μπαταρίας στα 6,000mAh, με ταχύτητα φόρτισης στα 20W.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουμε για την συσκευή αλλά εφόσον έχουν ήδη διαρρεύσει οι παραπάνω, δεν απομένει πολύς χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσουν νέες πληροφορίες για την συσκευή.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί και άλλα τέσσερα μοντέλα της Motorola στο διαδίκτυο, τα XT2091, XT2091-3, XT2091-4 και το XT2091-7. Για τις εν λόγω συσκευές δεν υπάρχουν πληροφορίες, πέρα από το XT2091-7 το οποίο βρέθηκε με επίσης 6.000mAh και ταχύτητα φόρτισης στα 20W.