Ήταν γνωστό πως η OnePlus είχε σκοπό να κάνει την Nord την επόμενη σειρά κινητών της εταιρείας και από ότι φαίνεται θα επιβεβαιωθεί το OnePlus Nord SE, το οποίο αναφέρθηκε σε πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με το Android Central, η OnePlus δουλεύει στο εν λόγω smartphone με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα το δούμε στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγω και για κάποια εκ των χαρακτηριστικών σχετικά με την συσκευή.

Το smartphone με κωδικό όνομα ‘Ebba’ έχει οθόνη AMOLED άγνωστης διαγωνίου και ανάλυσης. Εσωτερικά βλέπουμε τον Snapdragon 765G, πιθανολογώντας, μαζί με διάφορες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου και μνήμης RAM. Βλέπουμε επίσης NFC και συνδεσιμότητα 5G.

Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 4,500mAh με γρήγορη φόρτιση στα 65W, ίδια με εκείνη του OnePlus 8T. Αυτό σημαίνει ότι ένα γέμισμα της μπαταρίας θα διαρκεί μόλις 40 λεπτά. Άλλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε αλλά φήμες αναφέρουν ότι ίσως δούμε τετραπλό setup στην πίσω κάμερα, με την βασική να είναι έως και 64 ΜΡ.

Όσον αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας, το Nord SE ίσως έρθει λίγο πιο μετά από το OnePlus 9, δηλαδή στα μέσα του Μαρτίου του επόμενου έτους. Ωστόσο, στην διαθεσιμότητα φαίνεται πως θα υπάρχει ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω κινητό θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένα μέρη του κόσμου, τα οποία ως τώρα είναι η Ευρώπη και η Ινδία. Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα εντός του επερχόμενου χρονικού διαστήματος.